Zomerfeest – Wie bakt de lekkerste taart voor onze grote taartenwedstrijd!

Bak voor het zomerfeest van zondag 26 juni 2016 de lekkerste taart, cakes of cup cakes en lever deze in!

De bakker of bakster met de lekkerste creatie wordt beloond met een schitterende prijs. Het wedstrijdreglement vindt u terug op de site van de school. Omdat we echt iedereen aan het bakken willen krijgen, is er een wedstrijd voor kinderen en een wedstrijd voor volwassenen.

Wens je deel te nemen, mail dan volgende informatie door naar ouderraad@vbneerijse.be

  • Naam
  • Klas
  • Telefoonnummer
  • e-mail
  • deelname als kind / volwassene

De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 23 juni.

De taarten, cakes of cup cakes graag inleveren op zondag 26 juni om 12u in de multifunctionele zaal van de school, voorzien van je naam. De winnaars worden bekendgemaakt rond 13u30 tijdens het zomerfeest. Nadien verkopen wij alles tijdens het desserten buffet en kan iedereen van de lekkernijen proeven!

Het volledige wedstrijdreglement kun je hier nalezen.

Alvast veel bakgenot!

De ouderraad.